ZOO

Jeg fortalte pigerne sent i går aftes, at jeg på videnskab.dk havde skrevet, at jeg synes, det er virkelig skidt, at de borgerlige ønsker karakterer fra 4. klasse. (Pyha, heldigvis blev det ikke gennemført. Den nye folkeskolereform er jo netop blevet offentliggjort.) Indlægget før det hed ‘Når skolen er værre end spild af tid‘, og Hannah sagde, ej mor – du er bare sådan en brokker. Rebekka fortsatte: du skal også skrive noget godt. Skriv om vores zoo-tur. Vi sad på vej hjem i toget fra zoologisk have. Så her kommer et oplæg på opfordring fra mine børn.

Jeg har ikke været i zoo. Hannah og Rebekka har været der med skolen flere gange. Jeg husker mest tristhed over de dyr, der ikke ser ud til at trives i fangenskab. Og pigerne husker mest lugten af kedelige rugbrødsmadder og agurk i skoletjenestens spiserum. Og så var der engang en mus, der havde lavet en lort på Rebekka.

Men trods mærkelige minder drog vi i går afsted, for vi havde fået fribilletter til et særarrangement om aftenen.

Det blev den absolut bedste aften i lang tid. Det var så fantastisk at komme helt tæt på de skønne dyr, og jeg har sjældent set Hannah og Rebekka så glade, begejstrede og engagerede. Og hvor er der lavet mange fine bygningstiltag, der har givet de store dyr bedre plads. Så hermed reklame for en berigende sommerstund i selskab med firbenede venner:

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.