ZEN I KUNG FU PANDA 2

Vi har været inde at se Kung Fu Panda 2, og var alle meget begejstrede. Godt nok var der for mange og lange kampscener efter min smag, men jeg spørger bare – hvornår ser man film, hvor de bl.a. siger så vise ord:

“Your story may not have such a happy beginning, but that doesn’t make you who you are, it is the rest of your story, who you choose to be – so who are you Panda?”

“You got to let go of the stuff from past – because it just doesn’t matter. The only thing that matters is what you choose to be now.”

Det er da for sejt ik’. At man sådan lige bliver mindet om, at vi alle kan vælge at være den, vi vil være. Lige nu. Og går det galt, og gør vi alt det onde, vi ikke vil, i stedet for alt det gode vi vil. Ja, så kan vi bare gør det anderledes. Lige nu.

Fortiden er bedst, når vi giver slip på den. For så sætter vi os selv fri til at blive den, vi egentligt er.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.