WORKSHOP I WEEKENDEN – KROPPENS MIRAKULØSE LIV

Vidste du, at når du genkalder en positiv følelse – ved fx at tænke på noget, du er taknemmelig for eller på nogen, du elsker – så igangsættes der 1.400 biokemiske ændringer! Fx sænkes stresshormonsniveauet med det samme, immunforsvaret styrkes, og energiniveauet går op.

Den slags spændende info om vores fantastiske krop sammen med helt konkrete tips til øge energi og velvære i hverdagen, fik vi i sidste weekend på Uffe Rudebecks workshop “Sundhed i hverdagen“. Han gentager succesen i denne weekend d. 1-2. februar, og der er stadig ledige pladser.

Hannah og Rebekka var i øvrigt med og syntes det var meget spændende. Så tweens og teens kan sagtens få noget ud af det.
Se mere her: http://www.soulvision.dk/fundanemt/files/Sundhed_i_hverdagen-1.pdf

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.