WORKBOOKEN

I aften trækker jeg de 5 vindere af min lille workbook om at få det bedste frem i sig selv og sit barn i hverdagen. Du kan stadig være med ved at lægge en kommentar til indlægget her.

Jeg er helt overvældet af den store interesse og har lyst til at sende et eksemplar til hver og en af jer. Men jeg har altså kun få stykker tilbage, som jeg havde fået lavet i forbindelse med min sidste forældreworkshop. (Forældreworkshops glæder jeg mig også til at arrangere nogle flere af, men det bliver først, når jeg er færdig med min ph.d. til næste sommer. – Med mindre nogen står for arrangementet. Så dukker jeg gerne op.)

So what to do? Jo, jeg har besluttet meget snart at få lavet workbooken med alle de der fif, idéer og øvelser til en e-bog, som jeg vil sælge her på holdaf.dk for omkring 75 kr. Det håber jeg, I, der ikke vinder den i fysisk form, synes, er en ok idé. Til gengæld lover jeg at gøre den endnu mere fin og putte endnu flere tips ind i den. (Her er et eks. på en af siderne, som den ser ud nu.)


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

3 kommentarer

 1. Rikke R
  Skrevet d. 28. marts 2013 kl. 10:21 | Permalink

  fantastisk ide:-)

 2. Lotte
  Skrevet d. 28. marts 2013 kl. 10:44 | Permalink

  Jeg er også med på betalingsvognen :-)

 3. Skrevet d. 28. marts 2013 kl. 21:30 | Permalink

  Hej Louise.

  Vil du ikke være sød at tippe mig, når du har din ebog færdig?
  Det lyder som et produkt, vi gerne vil snakke med dig om til vores magasin :-)

  Kh.
  Sophie

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.