VISDOM FRA EN 10-ÅRIG

Ét er de her ret så fantastiske kruseduller, som Hannah lavede forleden. Men jeg er også helt vild med ordene. Fedt at kunne lære så meget af sine børn. – Store mennesker i små kroppe, siger jeg bare.

DIN BEGYNDELSE ER LILLE,

MEN DIN SLUTNING ER STOR!

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

3 kommentarer

 1. Skrevet d. 13. januar 2011 kl. 08:41 | Permalink

  Fantastisk, Louise. Det magiske er jo, at når vi tager os tiden og både ser og hører vores børn, så er det vi lærer de store ting. Kh A

 2. Louises far
  Skrevet d. 13. januar 2011 kl. 11:17 | Permalink

  Tak Hannah for de fine og smukke ord.
  Knus fra morfar

 3. Skrevet d. 14. januar 2011 kl. 09:47 | Permalink

  Ja det er virkelig meget meget fint. Sikke en skøn datter du har!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.