VINDERNE ER…

Tænk, jeg glemte helt at trække vinderne af min give away i går aftes. For det blev en mærkelig aften. Altså, pigerne er i disse dage i Spanien hos mormor og morfar og har en fest – i varmen. (Har bedt dem puste lidt mere, så der bliver sendt bare lidt herop.) Nå, men Mikkel og jeg skiftevis arbejder en masse og nyder kærestetiden sammen. Og i går tog vi så i biografen for at se den überstjernespækkede Cloud Atlas.

Men efter en halv time hviskede jeg til Mikkel “Opvejer en masse gode pointer alt det ubehagelige?” Næ, det syntes han ikke. Så kiggede vi på hinanden i mørket – og listede ud af salen med en halvtom popcornæske!

Det kan bestemt være, at der vitterligt var en mening med galskaben – som det jo ofte kræver mere end en halv time af en film at fange. Men vi kunne bare ikke holde ubehaget ud. Mishandlede mennesker, meningsløs vold og hud og smerte og fortvivlelse leveret i close-ups, der kom alt for tæt på.

Uhh, jeg vidste slet ikke, at den var så voldsom. Jeg er overdrevet sart, hvad voldsomme ting angår – fik mareridt da jeg havde set Arven! – men jeg tror altså ikke, at så meget ubehag, hvor maven trækker sig sammen, som Cloud Atlas skaber – jeg tror ikke, det er sundt for os mennesker. – Det får ikke sjælen til at åbne sig op og folde sig ud, så vi kan række ud mod hinanden.
Småforvirret over den og det åbenlyst mærkelige i at gå fra en film gjorde, at jeg altså helt glemte den der lodtrækning.

Men nu er det morgen – og jeg har sat “True random generator” til, og den har valgt 5 numre. Men allerførst vil jeg sige helt vildt mange gange tak for alle de utroligt søde kommentarer fra jer, og at så mange gerne vil have min workbook. Hvis I vidste hvor glad, det har gjort mig. JAHHH. Som sagt får jeg meget snart lavet den om til en e-bog, man vil kunne købe her på siden for 75 kr.

De, der får en i fysisk form, er:
7, 32, 57, 81 og 110.
Christina, Marie Lauridsen, Lotte Fjelsted, Grethe Lous og Sigrid – vil I sende jeres adresse til louise@holdaf.dk, så sender jeg et eksemplar afsted til jer.

PS: Til gengæld blev vi siddende i salen forleden, da vi var inde at se Les Miserables (ja ja – den der alenetid bliver skam brugt maks:-). Fuldstændig fantastisk film – se den, se den, og lyt ikke til de anmeldere, der måske har glemt at tage deres hjerte med, da de så den og kritiserede den. Det er en vidunderlig historie, der hjælper os mennesker til at ville hinanden, ville skønheden og ville kærligheden. Sammen. Det kan da ikke blive bedre. Og når man har vænnet sig til at de synger hele tiden, så er det så hjertegribende og smukt.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.