VINDERNE ER…

Hej med jer,

Når jeg læser alle de kommentarer, I har skrevet for at vinde Trine Koldings e-bog Overskud i familien – 149 tips til mere familietid i hverdagen, bliver jeg trist til mode. Hvorfor har vi dog skabt et samfund, hvor så mange konstant skal jage afsted, og så mange skal være frustrerede over ikke at have noget at bestille? Heldigvis kender jeg folk, der arbejder på at fjerne de sten i vores samfundsopbyning, der skaber den håbløshed. Det må og skal blive anderledes.

Jeg sender de kærligste tanker til jer alle og ønsker Tillykke til de 3 vindere af bogen. (Den kan købes til 149 kr. lige her.)

Random Number Generator har trukket  de heldige 3.

Det blev nr. 8, 33 og 35.

Dvs. at I tre skal sende mig jeres mailadresse (til louise@holdaf.dk). Så sørger jeg for, I får bogen til download. Det er altså:

 • Anette, der skrev Den kunne jeg sørme godt tænke mig at vinde:-)
 • Karina, der skrev: Det er altså mere hyggeligt at lægge puslespil og læse lektier med børnene om eftermiddagen, når huset er nogenlunde ryddeligt og aftensmaden er planlagt, så jeg ville elske en sådan bog med brugbare tips.
 • Randi, der skrev: Den lyder som lige noget for mig, krydser fingre:-)
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Karina
  Skrevet d. 5. september 2013 kl. 15:34 | Permalink

  Fantastisk – tænk at jeg har vundet

 2. Skrevet d. 5. september 2013 kl. 16:03 | Permalink

  Dejligt at du er glad Karina:-) Send mig din mailadresse, så du hurtigst muligt kan få fingrene i bogen.
  Kh. Louise

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.