VIND DEN VIDUNDERLIGSTE FORÆLDREBOG

Der er kommet en ny og helt igennem fantastisk bog til forældre. Den har det kærligste blik på dit barn og på dig som forælder, den er fyldt med konkrete redskaber til at få glade børn, og den rummer rørende historier, der gør den levende og underholdende at læse.

Jeg er så heldig at kende forfatterne Didde og Nikolaj Flor Rotne og har fået lov til at læse med undervejs. Det er blev bedre, da jeg i går fik bogen i hånden, for den er bare så indbydende og fin med den skønneste opsætning.

Her på bloggen udlodder jeg 3 eksemplarer af Glade børn – med kærlighed og grænser. Alt, du skal gøre, er at lægge en kommentar her på bloggen inden på torsdag d. 9. maj. Så sender jeg bagefter 3 fantastiske bøger afsted til de meget meget heldige.

Didde og Nikolaj er mindfulness-eksperter og har tidligere udgivet bl.a. Mindfulness i pædagogikken. De skriver nu til forældre dels på baggrund af brugbar forskning om, hvad der bedst får vores børn til at trives, og dels som forældre til 3 drenge. Det er vidunderligt med en bog, der ikke blot giver råd til forældre om, hvordan vi relaterer til vores børn på et dybere plan, men at forfatterne også tager hånd om os forældre undervejs. Med tips og inspiration til mere ro og overskud i hverdagen.

Læs meget mere om bogen her.
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

108 kommentarer

 1. Skrevet d. 8. maj 2013 kl. 23:29 | Permalink

  Åh ja tak til ny inspiration og så med titlen glade børn, den glæder jeg mig til at læse

 2. Maj-Britt
  Skrevet d. 9. maj 2013 kl. 07:48 | Permalink

  Glade børn – ja hvis det kan gøre noget ved min pre-teenager på 3s humør, så skulle jeg gerne læse og læse og tage imod alle råd.

 3. Anne Mette Nørskov
  Skrevet d. 9. maj 2013 kl. 10:25 | Permalink

  Kære Louise
  Tak for endnu et inspirerende nyhedsbrev, jeg glæder mig til at læse bogen, glade børn kan vi jo ikke få nok af:-)

 4. Liv-Hanne
  Skrevet d. 9. maj 2013 kl. 18:37 | Permalink

  Hei! Jeg ønsker meg virkelig denne boken!
  “Glade barn” – Hva er vel mer fantastisk enn barns latter og glede…?
  Ja takk, til mengder av glade barn :-)

 5. Pernille
  Skrevet d. 9. maj 2013 kl. 20:40 | Permalink

  Håber jeg kan nå at være med :) En bog om glade børn siger man da ikke nej til.

 6. Malene Griffiths
  Skrevet d. 9. maj 2013 kl. 20:49 | Permalink

  håber jeg lige kan nå at være med i konkurrencen om et eksemplar af Glade børn. Den er helt sikkert meget brugbar..og vil også få glade forældre bagefter:)

 7. Leila
  Skrevet d. 14. maj 2013 kl. 16:26 | Permalink

  Den bog MÅ jeg læse! Er lidt i krise for tiden, hvor jeg synes livet med 4 børn under 7 år er alt for hårdt!!! Og samtidig synes jeg det suser forbi alt for hurtigt. Jeg vil så gerne lære at nyde det lige nu.

 8. Skrevet d. 16. maj 2013 kl. 20:57 | Permalink

  Uh den bog kunne jeg få stor glæde af :)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.