Vil du have flow om morgenen? Brug tippet.

Ét stykke papir har forvandet vores liv – endda til det positive! Så enkelt og så lykkeskabende, at jeg kun kan anbefale det til alle, der kan sige ja til følgende:
* Er du forælder?
* Er du også træt af at lyde som en automatisk telefonsvarer hver eneste morgen: “Tag nu det tøj på, for 10. gang – gør din tandbørste klar, altså hvor svært kan det være at huske det, du skal gøre?”
For børnene er det faktisk slet ikke så nemt. Morgenens gøremål kræver planlægning og impulskontrol, som er funktioner i hjernens pandelapper, der er den sidste del af hjernen, som færdigudvikles.
Brug derfor denne her:Lav sammen med dit barn en oversigt over jeres morgenritualrækkefølge. Når et gøremål er fuldført, sætter barnet flueben i boksen – vores bruger blyant, så den kan genbruges. Sedlen har mange fordele. Fx får Hannah og Rebekka en følelse af frihed, fordi de selv tager ansvar for det, der skal ordnes. Så slipper de på at høre for vores kedelige telefonsvarer. Og jep – vi undgår at tale os sure i trættende gentagelser.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

113 kommentarer

 1. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 12:35 | Permalink

  Intimately, the post is in reality the greatest on this worthy topic. I fit in with your conclusions and will thirstily look forward to your coming updates. Just saying thanks will not just be adequate, for the extraordinary clarity in your writing. I will immediately grab your rss feed to stay abreast of any updates. Authentic work and much success in your business efforts!

 2. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 20:10 | Permalink

  would would proves that you Many you guys We would especially I will

 3. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 23:17 | Permalink

  I am not a habitual commentor merely was unable to ignore some thing so applaudable. Glad I am here.

 4. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 23:58 | Permalink

  How come I can not get the blog post??

 5. Skrevet d. 22. november 2010 kl. 02:34 | Permalink

  Mjl0vn are valued, it creates a culture of interactivity and gives the impression to other readers that your comments se, order, :-) )),

 6. Skrevet d. 22. november 2010 kl. 15:41 | Permalink

  Extremely good webpage you have here. If you have the time, take a look at my own website Read More I have been spending so much time on

 7. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 00:00 | Permalink

  Hi! I haven’t seen Your page before -it’s really interesting, could You take a look at mine Paint zoom? Have You ever seen it?

 8. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 00:30 | Permalink

  thanks good post

 9. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 01:47 | Permalink

  If you could email me with a few suggestions on how you made your website look this excellent, I would be thankful.

  thanxx

 10. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 03:27 | Permalink

  this helped me as hell, order prozac, 8]], brand norvasc, 8-))), buy Acomplia canada, 109, Dedoxil, gygs,

 11. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 11:46 | Permalink

  Hi! Your article rocks and is really a very good understand!…

 12. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 19:04 | Permalink

  do you have an rss feed?

 13. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 21:02 | Permalink

  Your site is fine. I just want to comment on the design. Its too loud. Its doing way too much and it takes away from what youve got to say –wch I think is really important. I dont know if you didnt think that your words could hold everyones attention, but you were wrong.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.