VASKETØJ

Som jeg nævnte tidligere i dag, så er der nogen gange brug for, at vi forældre bare insisterer på, ‘at sådan er det bare’. Når hjemmet fx virkelig trænger til en kærlig hånd, og der er brug for, alle tager fat.

Så i går skulle pigerne lægge vasketøj sammen, også selvom deres yndlingsserie kom i fjernsynet. Men er man barn af i dag, så løses det snildt, for man sætter sig bare godt til rette, ser serien, får lagt vasketøj sammen imens – og placerer et par (rene) underbukser på hovedet!

(Vi manger lamper i stuen, så beklager den dårlige kvalitet, der skyldes for lidt lys.)

Og så må I også lige se nuttede Manna og Rebekka fra i dag:


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Moster Katja
  Skrevet d. 30. oktober 2012 kl. 08:51 | Permalink

  Ahh, et skønt billede af Rebekka-musen og Manna. Tak :o )

 2. Louise T.
  Skrevet d. 30. oktober 2012 kl. 09:22 | Permalink

  Ha Ha Ha!
  Det ligner noget mine 2 drenge kunne finde på også :-) ) (Og de har det ikke fra fremmede – jeg gør det samme….)
  P.S. Wow! hvor Rebekka ligner dig, Louise :-) Smukke piger, du har :-D

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.