UNIK MULIGHED FOR AT FORSØDE HVERDAGEN, HVIS DU HAR SKOLEBØRN

Lad det være slut med dumme eftermiddage med børn, der ikke synes, det er spor sjovt, og forældre, der ikke ved, hvad de dog skal stille op.

Det er lektier, jeg tænker på. Som jeg af mange gode grunde egentlig synes burde forbydes. Men når det nu ikke står i min magt at gøre det, så kan jeg i stedet i tilbyde dette:

LEKTIEWORKSHOP D. 20/3

Sammen med den fantastiske lærer Merete Løvgreen tilbyder vi forældre og deres børn en skøn og udbytterig dag, som kan give jer flere hverdagsstunder med glæde & læring i stedet for frustration & nederlag.

Læs mere om lektieworkshoppen her og tjeck Meretes blog om hendes værdifulde projekt Sprog i bevægelse ud her.

Det bliver en sprudlende glad dag med en masse brugbare redskaber. Jeg glæder mig virkeligt meget.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.