UDENFOR

Her har været så stille i mange dage, fordi flytteriet har fyldt det hele. Men nu er vi landet på jorden efter at have boet på enten 1., 3. og 4. sal i hele mit voksenliv. Og det er er SÅ godt så godt.

Pigerne skal hele tiden liige udenfor og gøre et eller andet. – Ud at cykle en tur. Eller ud til kirsebærtræet de har fundet. Eller ud i haven med deres skraldespand omdannet til et fodbad. Eller ud at gå tur med marsvinene!

Og vi har passet min venindes søn på 2 1/2. Som hele tiden liige skal udenfor og gøre et eller andet. – Ud for at finde snegle. Eller træde i en vandpyt. Eller hente en sten.

Og jeg ender næsten med at konkludere, at det burde være en børneret at have fri adgang til en udgang til verden udenfor. Og ikke som vi har boet de sidste 6 år med udgang til en opgang, der var mørk og næsten altid lugtede af skrald fra affaldsskakten.

Men der er bestemt også fordele ved livet i en lejlighed. Så derfor konkluderer jeg heller ingenting. Og det er sikkert også forskelligt fra barn til barn. Lige nu ved jeg bare, at jeg nyder nyder nyder at opleve mine børns glæde ved at bo her, hvor vi bor.

Det er rart at mærke taknemmelighed.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.