TRÆD VARSOMT

Jeg afholdt en workshop i sommerferien. Om børn. En af deltagerne var den dejligste kvinde, Katja Mørkeberg, som har været lærer i over 30 år.

Hun sagde nogle ord, der har naglet sig fast i min bevidsthed. Ord hun drømte om, kom til at stå over indgangen til alle skoler. De er så fine og dybt meningsfulde. Hør bare:

TRÆD VARSOMT. HER BLIVER MENNESKER TIL.

Tænk, hvis sådanne ord indgik i den politiske dagsorden for synet på eleverne i folkeskolen.

P.S. Katja bruger også sin store indfølingsevne og menneskelige indsigt som healingsmassør. Hun er ved at få en hjemmeside op at køre, så hold øje med hende. Lige nu kan hun træffes på 5166 6732 eller katjaliv@privat.dk

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 11. august 2011 kl. 21:06 | Permalink

  Rigtig fine ord, tak for dem.

  De burde også stå over alle hjem, hvor børn vokser op.

  kh
  Diana

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.