TOTAL-AFSLAPNING

I fredags fandt jeg hjem til mig selv igen.

Det lyder stort, men det føltes også sådan. Efter i mange dage at have været til så mange møder, kurser og middage, besluttede jeg at melde afbud til endnu en middag. For når jeg har været meget væk hjemmefra mit hus, er det som om, jeg også kommer længere væk fra mig selv. Så jeg bliver urolig, små-stresset, og har ure oppe i hovedet i stedet for fred og ro.

Og åhh, hvor det var skønt pludselig at få timer forærede til at kunne ordne vasketøj, rede Manna, vande blomster, nusse Hannah i håret og støvsuge. Pigerne nød virkelig også, at der kom ro på:

Her er Rebekka i gang med at læse Kaptajn Underhyler (serien kan virkelig anbefales til drenge og piger i vist 7-10-års-alderen), mens hun føntørrer en tot hår, hvor hun har sat en curler i, for at prøve at få en enkelt krølle!

Og her er Hannah faldet i søvn på terrassen, efter jeg nussede hende i håret.

Det er godt nogle gange at melde afbud, hvis det er det, der er brug for. For ellers kan man ikke mærke, hvad der er brug for.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.