TIP TIL SØNDAGSUDFLUGT I MORGEN

Pigerne og jeg er lige kommet hjem fra den skønneste, skønneste dag på Krogerup – den økologiske gårdbutik og café i Humlebæk. Der er høstmarked, og hvis I kan rive nogle timer ud af søndagskalenderen i morgen, så gør jer den selv allerstørste tjeneste at tage en tur på landet.

Godt nok sammen med vist tusindvis af andre familier, der tragter efter natur, autencitet, lækre varer, idyl, skøn mad, kager, juicer, kaffe, hjemmebrygget øl m.m.m. Hobevis af mennesker kommer myldrende til høstmarkedet, men Krogerup bugner af overdådighed og rigeligt til alle. Så køerne til alle de mange muligheder bliver aldrig lange, der er masser af plads at boltre sig på for børn og voksne, og ved det enorme brombærkrat bag ved den udendørs pizzaovn var det kun pigerne og jeg, der gik og smovsede.

Her kan du se snapshots fra timerne derovre i dag. Og hvis I ikke lige kan i morgen, så har gårdbutikken- og caféen åben hver fredag-søndag, hvor I kan have det hele helt for jer selv

Børnene kan blive trukket på ponyer og heste.


De har sådan et sejt disco-toilet:

Bagefter cyklede over til en af mine yndlingskunstnere Lisa Marie Frost, der har det fineste galleri et par km. fra Krogerup med sine smukke og organiske malerier, tryk og skulpturer. Hun har åbent hus i denne weekend fra 10-18. Hendes have er det hyggeligste sted, Hannah kender. Med bl.a. hængekøje og en stor trampolin. Så der kan I også slå et smut forbi. Her sidder hun, og her kan du se hendes hjemmeside.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.