TIP OM DEN SKØNNESTE CAFE

Næste gang jeg er i København med Hannah og Rebekka, og vi er blevet mættet af byens larm, lugte og skønhed og bare trænger til ro, så ved jeg nu, hvor vi skal gå hen. Det skønnested sted, som jeg lige har opdaget, og hvis ikke du kender det, så gør dig selv den tjeneste – og evt. dine børn hvis de er med dig – at gå ind i:

POESIENS HUS.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv. Viser de ikke bare et sted, hvor man faktisk rigtig gerne vil nyde og slappe og hygge og blive forkælet? (At priserne så er studentervenlige gør det bestemt ikke værre – fx koster varm kakao og latte 25 kr. Og hvis du skal afsted uden børn er der tit digtoplæsninger og meget mere.)

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.