TILLYKKE – TIL VINDERNE, OG TIL OS ALLE, FORDI DET ER FORÅR.

Sådan en ‘træk-et-nummer-maskine’ på nettet, har valgt nr. 26, 39 og 91 som de heldige vindere af Glade børn – med kærlighed og grænser.

Så kære Susanne Munck, Louise der skrev “Efter lillesøsters ankomst vil den bog være meget velkommen herhjemme“, og Mette der skrev “Puha, mon ikke det lige er bogen jeg leder efter, så jeg kan hjælpe min datter til at finde sin indre ro“ – mail I jeres adresse til mig på louise@holdaf.dk, så sender jeg bøgerne afsted.

Vi har været på Hven i dag. Vi kan se derover fra vores vindue på 2. sal, for vi er så ubeskriveligt heldige at bo i et enderækkehus med havudsigt. Og i dag sejlede vi så over til den lille, svenske ø med hele Mikkels familie. Vi lejede cykler, og jeg skreg som en stukken gris, da Mikkel og jeg kørte afsted på en gul tandem. Dels af fryd og dels af skræk. Hold op hvor er det syret at sidde bagerst på en tandem helt uden kontrol over noget som helst. Enhver mor med hang til altid at vide bedst burde tage sådan en tandemtur i ny og næ.

Det var en skøn dag. (Men der var nu ikke helt så smukt og idyllisk, som jeg havde et billede af indeni.) Men vi nød alle 10 dagen i den grad, og jeg kan bestemt anbefale en familietur til øen. Her kommer et par tips, hvis I tager derover.

 • Kør til venstre ved havnen og besøg den allerfineste blomsterbutikcafé i en smuk svenskgul villa, Turistgården, lige efter Tycho Brahe-museet. Men husk, den lukker kl. 15.
 • Et af børnenes højdepunkter på turen var, at de fik lov til at komme ud til kaptajnen på færgen, der sejler fra Nyhavn. Og han gav dem lov til at bruge tudehornet, der pludselig dyttede lystigt. Måske andre børn også er heldige.

Da vi kom tilbage til København, gik vi ned til Lagano Pizza i Dronningens Tværgade, forsynede os, og nød Københavns bedste pizzaer i Kongens Have ved legepladsen som så mange gange før, da vi boede i København.

Sikke en dejlig dag. Og hvor er det dog velsignet, at sommeren er kommet og gør livet lysere og lettere.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.