THE KING

Her ser du Elvis!Med tjecket hår, surrealistisk øre og smart rød skjorteflip. Det er Hannah, der tegnede ham forleden. Ved et tilfælde.

SNUP TIPPET: Får du også indimellem spørgsmålet: “Hvad skal jeg tegne?” Bed dit barn lukke øjnene, sætte pennen på papiret og bevæge den rundt på må og få. Åbn så øjnene, og vupti får man måske øje på the King of Rock’n Roll, en fugl, en drage eller noget andet langt mere spændende, end den sædvanlige sommerfugl eller tekande, som jeg fx plejer at foreslå.

P.S. Husk senest på mandag at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvis du vil have del i kavalkaden! (3 nyhedsbreve i rap i 3 uger.) Med mine bedste tip, når det hele brænder på i hverdagen, og der er kaos i følelserne hos ungerne og også nogle gange dig.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.