TAG INTET FOR GIVET!

Da jeg forleden sagde Godnat til Rebekka, fortalte hun begejstret en ting. Hun var virkelig glad, for Mikkel havde lœrt hende, hvordan hun undgår at fryse om natten. “Jeg skal lade vœre med at bevœge mine ben så meget, for så kommer der ikke så meget kold luft ind under dynen.

Jeg tøvede et øjeblik. Kunne det passe, at hendes begejstring var oprigtig? Jeg mener, hun er en kvik og normalt begavet 9-årig – så kunne det passe, at hun ikke selv havde regnet ud eller lagt mœrke til, at man bliver afkølet, når dynen løftes op?

Men den var god nok. Rebekka var oprigtigt taknemmelig for Mikkels gode tip. Jeg smilede – glad for mit skønne barn og glad for at blive mindet om, at vi kan intet tage for givet, når det kommer til, hvor mange årsagssammenhœnge, vores børn har fanget, som vi synes er selvfølgelige. God grund til at trœne sin tålmodighed:-)

PS: Jeg har lige brygget en ny inspirationsmail sammen med en fantastisk øvelse til at slippe for stress – og dermed også blive mere tålmodig. Lœs med lige her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.