STILLE NYTÅR

Håber du og din familie har haft rare Juledage.

Nu nærmer vi os årets sidste dag. Vores bliver meget anderledes end ellers. Vi plejer at være sammen med ca 25 morsomme børn og voksne. Men vi har valgt at lade det være en aften blot i den lille families skød.

Mikkel og jeg kan nemlig mærke et behov for at gøre ‘familiestatus’. Til sammen at finde en vision for, hvad vi ønsker at skabe i det nye år. Boligmæssigt, skolemæssigt, arbejdsmæssigt osv.

Måske vha. en stor planche, som vi klistrer vores drømme op på, og måske blot ved at tale sammen. Pigerne gik med på idéen om bare at være os 4, da de blev forsikret om, at vi stadig tager festtøj på og pynter op med serpentiner!

Jeg glæder mig så meget til den aften. Faktisk mere end ellers.

I familieferiedagene indtil da, der godt kan være en udfordring, da man er så tæt sammen så mange timer ad gangen, vil jeg indimellem minde mig selv om disse ord:

Courage does not always roar. Sometimes it is a quiet voice at the end of the day, saying…”I will try again tomorrow.
Mary Anne Radmacher

Og disse ord:

The best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up.
Mark Twain

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Louises far
  Skrevet d. 27. december 2010 kl. 23:56 | Permalink

  Godt og velsignet nytår – lille familie.

  Nytårsknus fra Stig

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.