STILHED OG HVERDAG.

Jeg har været så stille så stille. Men kun herinde på bloggen, og jeg ved ikke hvorfor. Ude i den anden virkelighed er jeg i fuld vigør. Og besøger min søster i Jylland, bidrager til en skøn bog om have børn ca. mellem 2 og 6 år i med i køkkenet, laver kiksede lerskåle på børnemuseet på Louisiana, skriver en artikel om mit ph.d.-projekt til Dansk Center for Undervisningsmiljø, går ture i pløre og høj himmel med Manna, arbejder på ikke at blive for irriteret, når Hannah udtrykker sider af sig selv, jeg kender fra mig selv, som er svære at rumme, tager i Ikea med Mikkel og finder lamper til stuen, så vi forskanser os mod mørke, der kan skabe tungsind i mig, nyder film som Hannah og Rebekka producerer med deres kusiner, står tidligt op for at skrive eller lægge tøj sammen i stilhed, inden resten af familien vågner. Og den slags.

Sådan er min hverdag for tiden. Jeg håber du har det godt, og jeg glæder mig til at skrive regelmæssigt herinde igen. Tror ikke, der nogensinde har været så stille før herinde i de 2 1/2 år, jeg har haft holdaf.dk.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.