STATUS OG SKØNHED

Jeg sad i går og lavede en meget kort status over de foreløbige resultater af mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer. Da jeg havde skrevet det, slog det mig, at det måske var interessant for andre at læse om progressionen i sådan et forskningsprojekt, særligt hvis emnet har ens interesse. Så det blev til et blogindlæg på videnskab.dk – du kan se det lige her, hvis du har lyst:

Se forskeren over skulderen – og få indblik i relationerne mellem lærere og elever

Vi havde absolut ingen planer for dagen i dag. Så i formiddags ville jeg finde ud af, hvad der skulle gøres ved de forkølede georginer og høstanemoner, der står i nogle krukker. – For vi har jo ikke været husejer i så længe, at vi ved den slags.

Nå, men googlede “høstanemoner”, og ind kom jeg på Claus Dalbys side – ham fra fjernsynet, der elsker blomster. Åhh, hvis I også elsker en pastelfarvet, blomstrende verden, så fald i svimer sammen med mig over hans side. Se bare det her billede af Claus, der sidder og arbejder, eller hvad han nu finder på. I like.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 21. november 2012 kl. 10:11 | Permalink

  Ligesom

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.