“SPIS DIG I BALANCE”

Det er overskriften på et kursus, min gode ven Uffe Rudebeck holder i næste weekend. Jeg skal med, jeg glæder mig, og jeg ved, der er pladser til flere, så måske du også har lyst?

Uffe er kok, kostvejleder, sundhedskonsulent, og så er han helt vildt rar og sjov. Han kan fortælle om mad, så man virkelig får lyst til at lave den, og han kan fortælle om vores krop, så man virkelig får lyst til at holde af den. Når han åbner munden, kommer der gerne det ene enkle fif efter det andet, om hvordan vi kan løfte energien i hverdagen.

Hans bedste tips og vigtigste viden har han pakket i dette kursus, som jeg gerne vil nyde godt af, nu når mørket og kulden er kommet.

Vi vil bl.a. få følgende ud af weekenden:

 • Praktiske tips og tricks til nem, sund og hurtig mad
 • Overblik over de nødvendige næringsstoffer og kilderne hertil
 • Viden om psykens påvirkning af kroppen og omvendt
 • Viden om madens påvirkning af krop og psyke
 • Sammensætning af kosten til mere energi, bedre humør og en god nats søvn
 • Konkrete madopskrifter som afspejler de omtalte principper
 • Enkelte fysiske øvelser og balancerende og energigivende vejrtrækningsøvelser

Kurset er i skønne lokaler på Knabrostræde fra kl. 10-15 d. 16. og 17. november, og prisen er kun 1.000 kr. Der er tilmeldingsfrist på mandag d. 11. november, så kontakt Uffe på Uffe@soulvision.dk eller tlf. 22 777 327. Læs mere om arrangementet her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.