SOMMER. JA. SOMMER

Sommeren kom. Mærk hvordan den gavmilde sol gør dig varm og åben for verden. Vi er her sammen, alle sammen, på en stor, rund jordklode, der drøner derudaf med 30 km/sek. Hver dag bliver der født 490.000 små menneskebørn, og hver dag står solen atter op. Livet er simpelthen bare fantastisk.
Jeg lader Hold Af-bloggen fejre sommeren ved et øjeblik at blive tryllet om til en billedb(l)og.

Ferien startede med intet mindre end ZEN, da Hannah sad i laang tid helt fordybet i Anna Skyggebjergs vidunderfulde Zen for mødre (og altså også for døtre.)

Inden da havde jeg luret, havde jeg. Men det er man nødt til, når man på vej til sine børns skole ser haver med roser så store som rundetårn. Så må man altså lure lidt og tage billeder bare sådan i smug.

STATIV, STAKIt, KASKET…


Og det sidste foto på dagens billedblog er af Rebekka, der er mester i at være ferm og finde snilde løsninger på alle mulige og umulige problemer. Fx irriterende hørebøffer, der ikke gider at blive inde i ørerne, når man skal lytte til the king of pop. Brug tippet – tag et hårbånd udover:-)

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.