SNUP TIPPET: PARADIS PÅ JORD!

9 dage uden computer, telefon og fjernsyn, men med turkist hav, smukke sten, kortspil, gode bøger og maden serveret. Dét gør så godt, at man bliver helt salig. Se selv…

Psst. Du må ikke sige det til alt for mange. For Rosy’s Little Village, hvor vi tilbragte 9 dage i paradis, må ikke bliver overrendt.

Men på den anden side – alle mennesker fortjener, at få en bid af himlen. Så her er et link til det fuldstændig vidunderlige sted – på den lille græske, grønne ø Agistri.

PS: Hvis du inden kl. 23.59 tilmelder dig workshoppen Sådan bliver du den forælder, du drømmer om at være d. 18. august, så kommer du for kun 100 kr. med til min spørgsmål- og svaraften d. 18. september, som ellers koster 250 kr.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 26. juli 2012 kl. 07:45 | Permalink

  Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring
  on other sites? I have a blog centered on the same subjects
  you discuss and would really like to have you share some stories/information.

  I know my subscribers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.