SMS OG STORM

Jeg sad på arbejdet i formiddags, da denne sms tikkede ind. Så opdager man, man har et stort barn:

Hej, jeg sidder hos lægen og hun siger, jeg skal på skadestuen og få taget rynkelbilleder (!), for hun siger, at der godt kan komme slidgigt senere hen. Så kan I måske køre mig, for de tager ikke rynkelbilleder (!) af børn i Helsingør. Knus.

Stakkels Hannah-mus havde slået foden i går til fodbold, og her til morgen cyklede hun selv hen til lægen.

Så det blev en kort arbejdsdag, og Hannah og jeg skyndte os til Hillerød skadestue, inden Bodil begyndte at røre for meget på sig. Pyha, heldigvis var der ikke noget brud i den lille fus.

Nu sidder jeg her i stilhed indenfor, og kan høre en rasende larm udenfor i mørket. Man kan næsten være helt bange for, at stjernerne blæser væk.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.