SMIL TIL MAVEN, OG DEN SMILER TIL DIG

Mor. Hvordan er det nu, man gør det der med maven?” spurgte Hannah mig lige om, her inden hun skulle i seng. Ja, det der med maven – det er sådan en rar ting, som Hannah og jeg herhjemme er pjattede med. For det er rart, og det er enkelt:

 • Lig ned
 • Læg hænderne på maven.
 • Smil. Ja, bare smil.
 • Mens du smiler, så forestil dig, at smilet bevæger sig ned gennem halsen, ned gennem brystkassen og ned i maven. Her flyder det glade smil rundt en stund (mens munden stadig smiler).

Og det var såmænd det. Dine celler bliver glade, du bliver glad – og dermed er verden blevet en lille smule gladere:-) Jeg gør det tit, når jeg vågner. Det er en dejlig måde at starte dagen på.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 1. januar 2011 kl. 22:03 | Permalink

  En dejlig øvelse, som burde laves med hyppige intervaller! Jeg vil indføre det i strandhytten i år! TAK!

  Kh Sanna

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.