SMIL TIL DIN MAVE!

Brug morgentippet:
Når du vågner om morgenen og har et øjeblik i sengen, inden fødderne skal bevæge sig ud i verden, så prøv at:
* Læg hænderne på navlen, til du kan mærke, at ‘maven er varm’.
* Smil:-)
* Mens du bevarer den glade mund, så forestil dig en stund, at smilet bevæger sig ned igennem halsen, brystkassen og fortsætter ned i maven med sin smilende glæde.

Det gør godt, og dine celler vil elske dig for det.
Jeg lå en morgen og var i gang med smileriet, da pigerne kom ind i sengen. De ville også være med, Rebekka synes det var ret kedeligt, men Hannah virkede til at synes om det. 1 uges tid efter fortalte hun mig, at hun havde gjort det der med ‘smilet og maven’ den morgen, hun skulle holde foredrag i klassen, og al hendes nervøsitet var forsvundet. Så var det lige, at smilet bredte sig fra morens mave op til munden.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.