SLYNGER. TIP TIL DIG MED SMÅ BØRN.

Nadias søn var død ved fødslen. Da hun efter noget tid rørte ved ham, livede han op, og hun mærkede dybt i sit hjerte, at hendes lille søn virkeligt havde brug for at være tæt på sin far og mor efter sin hårde start og med sin stærke sensitivitet.

Barnevognen blev parkeret og slynger blev redningsplanken for dem. Og der er ingen tvivl om, at selvom vores børn ikke har haft en så frygtelig hård start på livet, så er det af fuldstændig uvurderlig værdi, at de er tæt på far og mor. Tæt tæt.

Nadia, der er journalist, har længe guidet en hel masse forældre til at bruge slynger på masser af workshops. For det er altså ikke sådan bare lige med 7 meter stof. Desværre guidede Nadia ikke forældre udi at bruge slynger, da jeg blev mor, så jeg kom aldrig i gang med det.

Men nu har hun tilmed opfundet verdens første Slyngeskole Online. Så mange flere forældre kan få ro, overskud og mindre dårlig samvittighed over alt det, de ikke når. Og så mange flere børn kan få dækket deres store behov for at være nær deres forældre.

Så hvis du er småbørnsforældre, kan jeg i den grad anbefale at tjekke slyngeskolen.dk ud. Med købet af det digitale kursus følger en stor håndfuld værdifulde bonusser – bl.a min 5-trins guide til at få det bedste frem i sit barn.
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.