SKAGEN OG OM BØRNS SØVN

Der har været så stille herinde, men du kan tro, mit tastur ellers har været aktivt. Jeg har været på skriveophold i Skagen for at hellige mig arbejdet med min ph.d. Jeg skrev fra 6.30 om morgenen til 22.30 om aftenen. Men alligevel føltes det som ferie, fordi det var lige her, jeg sad:

Stedet er fortryllende. Det hedder Klitgården og ligger lige her ved Skagen –

– og ved havet, hvor jeg badede næsten hver dag:

Du er herinde for at læse noget om de kære børn. Men jeg måtte lige dele min begejstring og min taknemmelighed.

Nu til børnene: De første to år af Hannahs liv, var hun frisk hver dag kl. 5. Jeg ved ikke, om det hedder ‘kl. 5 om morgenen’ eller ‘kl. 5 om natten’? I hvert fald er det et tidspunkt, hvor det kræver sin kvinde og sin mand at koge havregrød, skifte ble og fortælle om den store verden med et smil på læben…

Læs resten af indlægget om søvn, dårligt humør og voksnes ord i mit månedlige blogindlæg på Min-Mave.dk – lige her. Få bl.a. at vide, hvad 30 minutters søvn kan betyde for vores unger.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.