SES VI PÅ BIBLIO PÅ LØRDAG?

Til efteråret skal jeg holde en del workshops gennem AOF og ude på bibliotekerne på Frederiksberg og i København og omegn. Så der bliver rig lejlighed til at få hverdagstips og redskaber til en lysere hverdag, der hjælper dit barn med at udfolde alt det fine, det har indeni.

Som noget nyt vil Frederiksbergs Biblioteker formidle kurserne ved, at jeg på lørdag kl. 10.30 – 13.30 står på Børnebiblioteket på Godthåbsvej 85A.

Så hvis du alligevel ville tage forbi Børnebiblioteket til formiddagshygge med børn i hånden på lørdag, så kom og hils på mig. (Hovedbiblioteket er lukket pga. vandskade, så Godthåbsvej er det bedste alternativ – der er også hyggeligt.)

Jeg uddeler gavmildt forældretips til mindre skældud og mere nærvær i hverdagen. Og jeg vil meget gerne forholde mig til konkrete udfordringer i jeres familie. Ellers så ses vi måske til mit workshop-roadshow (!) i løbet af efteråret, som du lige får et overblik over her:

 • 3/10 kl. 19.15 på Vestergade 10 i København
 • 1/1 kl. 19 på Dragør Bibliotek
 • 9/11 kl. 19.15 på Duevej 63 på Frederiksberg
 • 12/11 kl. 11 på Islev Bibliotek
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.