SE DET FOR DIG

Forleden havde jeg tømt opvaskemaskinen og gjort køkkenet fint. Okay. Ikke noget ekstraordinært. Men det helt særlige var, at jeg bagefter satte mig ned.

Normalt ville jeg med det vons give mig i kast med madlavningen. Men det gjorde jeg ikke. I stedet satte jeg mig af en eller anden grund ned, og Hannah kiggede faktisk også overrasket på mig.

Og af en eller anden grund så jeg kort for mit indre, hvad det egentlig var for en ret, jeg skulle lave. Strøg lige henover madscenariet og kastede et blik på de forskellige ingredienser og sammensætningen af dem. Og virkelig – aldrig har madlavningen gået så meget som en leg. Min hænder bevægede sig nærmest af sig selv i samklang med ingredienserne. Totalt flow.

Vi kender visualiseringens kraft – særligt indenfor sportsverdenen. Du kan stole på den – sportsfolk bruger kun det, der virker, og som virker effektivt og hver gang.

En så fin måde at bruge visualisering på, kan fx også være, når vi vågner om morgenen. Jeg har prøvet det – kort set for mit indre, at det hele kommer til at glide let, og at der rent faktisk er tid nok. Det virker. Bare jeg dog ville huske at gøre det noget oftere.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.