SÅ MEGET FOR DEN AUTORITET!

Vi har været  sammen med mine forældre i dag. Jeg har sovet for lidt i nat, og da det blev aften, var jeg træt. Pigerne hyggede sig gevaldigt og var bestemt ikke indstillede på at tage hjem.

Jeg gik hen til Rebekka og sagde: “Jeg bestemmer, at vi skal hjem nu.” Og hør hvad pigebarnet svarede:

Hvorfor er det pludselig dig, der bestemmer?

Ja, man kan da ikke beskylde ungdommen i dag for at regne andre end sig selv for autoriteter. Sætningen var så komisk, at vi alle måtte le højt. Men det blev mig, der pludselig bestemte, for ud af døren kom vi.

- Tidligere på dagen havde jeg hjulpet min far med at flette manen på hans skønne hingst, som skal til kåring i morgen. Se lige, hvor glad man bliver i låget af at være sammen med en hest igen, når man engang var en inkarneret ridepige: (Det er Hannah, der tog billedet, og det er min kære far, vi begge kigger over på:-)


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized og tagget , , . tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Skrevet d. 18. februar 2011 kl. 09:56 | Permalink

  Åh ja, hvorfor er det pludselig dig, der bestemmer? Blev altså også rigtig glad i låget af at se det billede. Gid jeg havde en flok heste at kigge til, når tid og lyst melder sig (på samme tid). Rigtig god weekend.

 2. Skrevet d. 18. februar 2011 kl. 18:35 | Permalink

  Ja sikke et vidunderligt foto, det blev jeg også glad i låget af. Tusind tak for det!
  Min søn udfordrer også tit mig i forhold til hvem der bestemmer (nogen gange kommer jeg selv i tvivl), det er så skægt. Nogen gange. Andre gange gør det bare det hele lidt mere langsommeligt…

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.