Sæbebobler og skønne damer

Børn i byen havde i går et så dejligt arrangement med to skønne damer, nemlig Annamette Fuhrmann og Anna Skyggebjerg. Annamette interviewede Anna, der gavmildt delte ud af sin vidunderlige inspiration om ZEN – at se det smukke & store i det små & enkle, at trække vejret i bund og at forstå, at ALT HVAD VI HAR, ER ALT HVAD VI BEHØVER.
Her ser du de to:

Og her ser du dem puste sæbebobler – sammen med alle os andre. Et nyt tip, Nørretranders ikke fik med i sin bog om at skabe mere glæde i sit liv – PUST GANG I NOGLE SÆBEBOBLER – og fortryl dig selv og verden omkring dig med boblende glæde, der gør alle lette om hjertet.

Her viser Annamette den plan, hun har fået af Anna, der skal gøre det muligt at skabe rituelle åndehuller i hverdagen med ro, fordybelse, tid til at stå stille sammen og egentid.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.