SÆBE OG SPEEDEREN I BUND

Forleden lå der en pakke til mig i vores garage. Det viste sig at være små flasker med sæbe i 5 forskellige afskygninger. Til hånden, til tøjet, til uldtøjet, til opvasken osv. Jeg har ikke bestilt noget sæbe, så jeg går ud fra, flaskerne er kommet udfra et håb om, at jeg ville skrive om mærket Sonett, der producerer al den sæbe.

Og det vil jeg faktisk rigtig gerne. For der var nemlig også et brev med al mulig info om Sonett, som gør, at jeg fra nu virkelig gerne vil vælge deres produkter. Jeg vidste godt, at deres rengørinsmidler var biologisk nedbrydelige og økologiske. Men jeg vidste ikke, at de heller ikke er testet på dyr, og Sonett er slet ikke et firma, der går efter profitmaksimering, men en fond med velgørende formål. Bl.a. går deres indtægter til forskning af alternativer til dyreforsøg og rensning af vand. Og de samarbejder med beskyttede værksteder, der står for fremstillingen af produkterne.

Det er da den slags, man gerne vil støtte, hvis man er optaget af, hvordan vi kan gøre verden til et bedre sted for vores børn at leve i.

PS. Måske lyder det lidt tjekket, det der med at være i radioen. Men jeg må afsløre, at jeg i går var alt andet end tjekket. Det opdagede jeg bare alt for sent. Jeg havde kørt pigerne til bedstemorpasning pga. lockouten – og uret i vores bil er åbenbart ikke indstillet til sommertid. Så jeg kom hjem, lavede en smoothie, drak den i solen i haven med Manna på skødet, mens jeg trak vejret i bund og tænkte på, hvad jeg gerne ville sige i radioudsendelsen halvanden time efter.

Da jeg kunne mærke, at alle celler slappede af, rejste jeg mig, så på telefonen – hvor der var poppet en kalenderpåmindelse op. “I Radio24syv om 30 minutter”. (Vi bor i Nivå.) Arghhh. Al zen forsvandt, jeg kastede ting ned i min taske, fræsede afsted, forcerede vejarbejde, fandt P-plads i centrum, købte P-billet, drønede op på 2. sal – og trådte ind i studiet 40 sek. før udsendelsen startede. Så hvis jeg lyder lidt småforvirret, da jeg et øjeblik efter af Iben Zeuthen blev spurgt, hvordan man ved, om man har fundet den eneste ene – så kender du grunden nu.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.