REBEKKAS RÅD

Fedt når børnene giver gode råd. Jeg fik et af Rebekka i går aftes.

Hun var blevet puttet for lœngst, men sagde så pludselig, at hun ikke kunne sove. Og så kom der en lang søforklaring, hvor pointen var, at hun havde SÅ meget lyst til at spille Snake 4 med Hannah og sin fœtter og kusine.

Jeg svarede: Ja, men det kan du jo altså ikke nu, for det er nu, du skal sove. Godnat skat.

Rebekka: Altså moar. Det er ikke det, du skal sige. Det hjœlper mig ikke. Du skal sige, at det kan jeg bare gøre en anden gang!

Mig: Okay – Det kan du bare gøre en anden gang.

Rebekk: Det var bedre. Tak. Godnat.

Okay. Jeg husker replikken til en anden gang!

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.