PUSLESPILLET – OG FORÅR I STUEN

Jeg har fået lov til at vise jer det her brev, jeg fik af Rebekka i fredags. Hun gav mig det, da jeg kom hjem efter at have været på kursus i Ålborg hele ugen. Udover at være vildt sødt, viser det så fint, hvad familie egentlig betyder. Her er det:

Når jeg nu er ved min hjemkomst i fredags, så kan jeg heller ikke lade være med at vise det syn, der mødte mig – der vil være forår i stuen resten af vinteren:


Vi har haft det tapet liggende i flere måneder. Har været enige om, at det var en luksus-ting, der kunne ordnes, når alt det andet i vores lille hus (som vi flyttede ind i i sommer) var færdigt. Men Mikkel ville overraske mig, og som vi så talte om: Noget, der kan betragtes som prikke over i’et, som man kan lade vente, er måske netop smart nogle gange at prioritere højt. – For smukke omgivelser er næring til ens overskud – sådan at alt det andet, der skal gøres, simpelthen går nemmere. Lige meget hvad er det i hvert fald fint.
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Skrevet d. 6. november 2011 kl. 21:29 | Permalink

  Hvilken rørende og helt igennem superskøn og hjertevarm metafor fra din datter, det er det rene livseliksir.
  Tapetet ligeså:-)

 2. Skrevet d. 6. november 2011 kl. 23:01 | Permalink

  Tak kære Diana. Det virkede også som eliksir på mig som mor og kone.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.