PSSST – VIL DU HAVE TO GAVER?

Jeg mener det virkelig. – Det jeg skrev i går i indlægget ‘Yndlingsdit- og dat’.  At det vil være så interessant og så hyggeligt at læse om dine yndlingsstunder med din familie. Og også meget gerne en afsløring af det tidspunkt, hvor du synes hverdagslivet i familien for det meste trækker flest tænder ud.

Jeg er så nysgerrig, at jeg udlodder et gratis eksemplar af min Hold Af-bog, når den udkommer + en plade af den bedste øko-chokolade, med det samme. Hvis du senest ved midnatstid fredag d. 15 har skrevet om dine yndlingstund(er) og om familiens nederentidspunkt (det der nederen-halløj, er kun hvis du gider) er du med i lodtrækningen, og chokoladen bliver vupti sendt afsted på lørdag.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret og tagget , , , , . tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

50 kommentarer

 1. Skrevet d. 12. oktober 2010 kl. 19:36 | Permalink

  Hej Louise,
  Tak for din konstruktive kommentar på mit indlæg i dag.
  Jeg har lidt forskellige stjernestunder, jeg vil dele:

  - Når vi alle spiller et spil sammen.
  - Når min ældste på 18 og jeg laver noget kreativt sammen.
  - Når Bella på 15 og jeg er alene hjemme og hun så lister ind i min seng med alle sine puder og dynen og vi ligger og snakker, selvom vi burde sove… zzz

  Dårlige tidspunkter er, når vi skændes om noget og det går over gevind, fordi vi ikke kan få hold på os selv. Mine børn er store (12-18) og velformulerede, så det kan blive rigtig spændende…

  KH
  mette

 2. Trine
  Skrevet d. 12. oktober 2010 kl. 19:54 | Permalink

  Hej Mette

  Lagde en kommentar til indlægget igår.

  Kom lige i tanke om en stjernestund mere, der er når vi under aftensmaden har ‘runder’, hvor én vælger tema. Det kan eks. være;
  - Hvad er jeg taknemmelig for
  - Hvad har været sjovt idag
  - Hvad har jeg lært i skolen
  - Hvad for noget slik er det bedste
  - Hvem har du gjort noget godt for idag
  - Hvem har været bedst at lege med idag
  - Hvad har været øv øv øv idag

  Trine

 3. Trine
  Skrevet d. 12. oktober 2010 kl. 19:55 | Permalink

  Ai, kom til at skrive ‘Hej Mette’ sorry, det var fordi det lige stod på skærmen fra den forrige kommentar. Håber du kan bære over med min sen-ammehjerne….

 4. Skrevet d. 12. oktober 2010 kl. 20:00 | Permalink

  Hej kære Mette og Trine,

  TAK.

  Trine, det var faktisk, fordi jeg læse din første kommentar, at jeg fik lyst til at udlodde gaver for at få flere af den slags guldkorn. Så berigende og inspirerende er det at få indblik i menneskers hverdagsliv. Skal du ikke have en blog om livet med 5 børn? Forstår nu, hvis der ligesom ikke rigtig er tid til det! Du er i min verden en overskudsmor, blot fordi I alle lever, så lov mig ikke at være for hård ved dig selv.

 5. christina Skansing
  Skrevet d. 12. oktober 2010 kl. 20:05 | Permalink

  Hej . Jeg er superglad for at følge din blog! Den giver inspiration til at få det bedste ud af hverdagen og sine børn. Og også tilgivelsen til sig selv når det kikser, for det sker jo af og til;) Så jeg ville virkelig gerne vinde et eksemplar af din hold af bog!
  Det bedste hverdagsliv i vores familie er når der er nærvær og engagement i det vi laver sammen. Det sker tit når vi er ude, at vi finder et lille dyr. En bille, en mariehøne eller bare en tissemyre. Så kigger vi på den lille skabning og forundres sammen over det lille dyr. Vi snakker om hvordan den ser ud, hvordan bevæger den sig, hvor bor den , hvor skal den hen? o.s.v Nogengange er vi også bare så overraskede og glade over at se f.eks en lille mus eller en lille tudse. Så deler vi bare glæden over at vi fik et lille glimt!
  Min store pige og jeg elsker begge at eksperimentere kreativt. Det bliver helt magisk når vi limer, maler og tegner. Det er skønne stunder!

  Men desværre er det ikke sådan hele tiden. Det kikser især hvis jeg ikke magter nærværet. Enten fordi jeg er et andet sted mentalt. Og især hvis jeg skal lave noget som jeg mener skal gøres så hurtigt at de ikke kan deltage i det. Så bliver jeg en sur og udskældende mor. Og det er bare ØV ØV for alle!

 6. Lullue
  Skrevet d. 12. oktober 2010 kl. 23:44 | Permalink

  BEDSTE TID er når 2-et-halvt-årig-datter og jeg skrupgriner sammen, fordi hun er begyndt at forstå hvad humor er, og at vi allerede har en form for intern humor sammen, hvor vi bl.a. rollespiller fjollede ting fra børnefilm og bøger hun har fået læst.

  Eller:
  - når vi danser og synger sammen.

  - når hun lyser op af glæde, når farmand og jeg engang imellem har tid til at hente hende fra børnehaven sammen, og hun ikke kan bestemme sig for hvem hun skal kramme først.

  - når hun tripper ind i vores soveværelse om morgenen, kravler op og lægger sig i smørhullet, og putter i en halv times tid.

  VÆRSTE TID er helt sikkert om morgenen, når farmand er taget på arbejde, og jeg er alene med hende og stresser, og hun bliver ekstra umulig og ikke vil noget som helst. Især ikke ha’ tøj på. Og hun skrigegræder “av, av, lad være”, når jeg bliver nødt til at bære hende ud til bilen og bruger et kvarter på at få hende i autostolen.

  Eller:
  - Hvis hun er med ude og købe ind, og lægger sig og skriger på gulvet, fordi hun insisterer på at sidde i indkøbsvognens barnesæde, som hun er blevet for stor til (og nej, hun kan ikke overtales til at sidde i selve vognen).

  - Når jeg en gang imellem ikke har noget overskud, og derfor bliver irriteret og vrisser over småting, og er tilbøjelig til bare at afsætte hende foran fjernsynet.

 7. Skrevet d. 13. oktober 2010 kl. 06:38 | Permalink

  Ihh, hvor det bare er skønt at få lov til at komme på besøg hjemme hos jer. Så gode ideer I giver. Får lyst til at bruge meget af det, I skriver, som eksempler i min bog – både på det, der er opløftende og det, der tærer på kræfterne. Må jeg det – i bekræftende fald, skal det så være anonymt eller med jeres navn?

 8. christina Skansing
  Skrevet d. 13. oktober 2010 kl. 08:06 | Permalink

  Hej Louise
  Kan du bruge nogle af mine eksempler i din bog skal du være velkommen til at tage dem med. Om det skal være anonymt eller ikke, er op til dig. Glæder mig meget til at læse din bog når den udkommer!

 9. Skrevet d. 13. oktober 2010 kl. 08:47 | Permalink

  Kære Louise,

  dejligt med en anledning til lige at summe over nogle af de stunder, jeg sætter stor pris på sammen med familien.

  - at spille klaver med min datter. Hun er lige begyndt og ELSKER det, hvilket fryder det (klaver)entusiastiske moderhjerte
  - når vi alle 4 hygger i vores seng søndag morgen med pudekamp, sang og diskussion om, hvem der skal gå til bageren og hente croissanter
  - når pendlerfar kommer hjem fra Paris fredag aften og vi spiser sammen og udveksler historier fra ugen, der gik
  - når ungerne hjælper mig i køkkenet med hver deres sløve kniv, for jeg er stadig bange for, at de skærer sig

  De med modsat rettet fortegn, det er dem, hvor brøle-mor indfinder sig af den ene eller anden årsag. Jeg hader når jeg råber af ungerne eller spiller martyr overfor husbonden, når trætheden melder sig og overbærenhed og forståelse lægger gemt i bunden af skuffen. Heldigvis er jeg god til at sige undskyld og gi’ ekstra knus og kram, når det sker.

  Kh Louise

 10. Karina
  Skrevet d. 13. oktober 2010 kl. 09:05 | Permalink

  Hej :) Vil gerne bidrage hvis jeg kan – nyder selv at læse alle dine hold af råd – og det er jo det man vil som mor: bare holde af sit dejlige barn :)

  Mine ynglingsstunder er når jeg får min datter på 1,5 til at grine :) Jeg bliver så varm inden i. Så er det lykke! Det er f.eks. når jeg gynger hende og jeg så lader hendes fusser ramme mig og lade som om jeg lige er ved at vælte og siger åh nej og nogle gange vælter jeg mig ned. Eller når jeg ligger på sofaen og leger flyver med hende på mine ben. Hun kan slet ikke få nok og savlet vælter ned i hovedet på mig :) (Kunne jeg dog godt undvære) Eller når jeg siger jeg kommer efter hende og hun løber og jeg fanger hende og kilder hende. Så ynglingsstund er leg.

  Ynglingsstund er også når hun selv leger. Synes jeg også er dejligt. Hun hygger sig og jeg smiler anderkende til hende og kommentere nogle gange hendes leg, f.eks. godnat dukke hvis hun ligger en dyne over den.

  En anden ynglingsstund er også når hun har været i bad og jeg nuser om hende. Giver hende creme på og hun ligger helt salig og nyder at blive smurt ind og masseret. Bagefter kvittere hun med våde savle kys og krammere :) Så ved man hun også synes det var hyggeligt.

  Øv stunder er når jeg ikke er oplagt og jeg spidser hende af med fjernsyn. Jeg føler mig så utilstrækkelig. Prøver så at være nerværende med det og sidde med hende på skødet og se det og fortælle om hvad der sker og synge med på introen og sådan noget, men er jo ikke ligefrem grine stunder.

  Mere øv er jo morgerner. Hun vil gerne lege, kramme og op og hænge og jeg har bare ALDRIG tid :( Render rundt fra det ene rum til det andet for at finde det og ene og det andet og hun styrter efter mig og prøver ihærdigt at følge med. Skal jeg endelig stå stille et sekund for at ordne noget er det jo ikke fordi jeg tager hende op der… nej for så skal jeg så måske smøre en madpakke og stikker hende derfor en ostehaps og beder hende sætte sig på gulvet. åhh øv agtig mor at være endnu mere når jeg ser det på skrift. Hun vil jo bare gerne være tæt på mig. Så det er øv stunder.

  Håber du kan bruge noget :)

  Mvh Karina

 11. Lullue
  Skrevet d. 13. oktober 2010 kl. 21:43 | Permalink

  Hej Louise. Du må hjertens gerne bruge noget fra mit indlæg, hvis du kan. Lige meget om det bliver anonymt eller som Lullue. Spændende at læse andres bedste og værste stunder også. Er lige faldet over din blog via Anna Skyggebjerg, så ved ikke så meget om hold-af konceptet, kunne være spændende at læse din bog :-)

 12. Birgitte Vestergaard
  Skrevet d. 13. oktober 2010 kl. 22:38 | Permalink

  Kære Louise!
  Så lokker du med gevinster og ovenikøbet hele to!
  Og jeg tænker bare…. hmmm yndlingsstunder – tja hvad blev der af dem? Jeg kan sagtens remse de svære stunder op, dér hvor det bliver for meget, dér hvor JEG bliver for meget og hvor jeg tænker: mon mine unger alligevel hellere vil have en anden mor?
  Men en sen aftentime, hvor jeg burde ligge i min seng og samle energi, vil jeg alligevel prøve kræfter og se om ikke der skulle være noget som var værd at huske sig selv på, som positivt….

  - Når nybegynderen (2,2år) udi at gå, eksperimenterer med retninger: baglæns, sidelæns eller forsigtig trampen til en sangleg. Når bagdelen strutter bagud og alle kræfterne trækker modsat os – eller hun vender sig og løber i den modsatte retning – og vi lige når at lure hendes blik: at nu er der dømt drillepind.
  - Eller hun tager sin aften- og morgensnaps, som er medicin der smager afskyeligt. I stiv arm og et host og et smil! Hun er da bare for sej!
  - Og ikke mindst når hun aer os alle på tur og gennemgår øjne, mund, ører, hår og aeaeae. Og blide bevægelser som endelig har afløst de voldsomme kindheste hun ellers har delt ud af meeeget længe!
  - Når sproget åbner sig: forsinket og besværet – men ikke desto mindre, for tiden, med lynets hast. Og sikke meget hun ser og gerne vil fortælle os!
  - Og helt uimodståeligt, omend lidt besværligt, er det når Giraf og Dukkelise skal ligge dér i hver sin arm, men altid på samme måde, for at hun kan sove eller når verden bare er ulidelig og hun skal have trøst.
  - Når jeg husker at indsnuse lugten af sovevarmt barn og når hun klokken et om natten putter sig ind til mig fordi natten er slem og falder til ro med et smil i øjnene fordi hun ser mig!
  - Når det at vågne er svært for hende og hun alligevel efter 20 minutters siden hos og putten ind og varme hinanden og søge øjn og mærke bryst og puste hår kan overbevises om at det er værd at vågne.

  - Og når den lidt mere øvede (4,3år) går fra løbecykel til tohjulet på 2 dage og 6 runder i gården. Og stolt fremsiger at hun fra nu af ALTID skal cykle ned i børnehaven og aldrig mere køre på mors cykel eller i fars bil!
  - Når hun bare ved alting.
  - Når hun synes det er fantastisk at nogen mænd i Chile kan komme ud af et lille hul. Og spørger om der ikke er rotter overalt nede hos dem i jorden. Eller når hun synes det er synd for tvillingerne at deres farfar er død.
  - Når vi finder svampe og brombær og hindbær og ser to harer som stikker af.
  - Når hun spørger hvorfor vi ikke kan se Gud.
  - Når hun vil have historien igen og igen. Og igen.
  - Når hun vil nusses i søvn. Fordi hun er ked.
  - Når hun siger: mor er det ikke fantastisk at lillesøster kan gå?
  - Når vi ser ‘Skæg med bogstaver’ og hun kan høre at Madpakke begynder med M!
  - Når hun har lavet al maden. Helt selv. Og skåret med globalkniven. Men ikke skåret sig med globalkniven!!

  Og de tunge stunder….
  - Det er nætter uden søvn og dage med underskud.
  - Og dér hvor jeg synker hen i tanker om at det aldrig bliver anderledes og at det også bare er fordi….
  -Og når mine umodne sider melder sig og jeg kan blive så sur og langtidsvred på ungerne og på deres far og ønsker dem hen hvor peberet gror! For så råber jeg højt og truer med at ‘SÅ bliver der ingen godnathistorie’!
  - Og når jeg løber maraton i mit hovede for at finde modargumenterne til den store når hun nu vil dit og dat og dut. Og jeg ikke vil det samme. Og jeg føler hun mærker min usikkerhed og hæger sig fast i det som en skovflåt på en varm eftermiddag! Og så ender det i skrig og skrål. Og jeg er sådan i tvivl om hvem af os der er urimelig. Og jeg vil ikke give mig…. eller er det overhovedet mig som skal give mig?
  - Og eftermiddage jeg blot længes efter skal blive til aftner med sovende børn.
  - Og morgner hvor der ikke er styr på noget som helst og hvor ungerne ikke går på den line, jeg forestiller mig de skal gå på fra de vågner til vi går til børnehaven!

 13. Birgitte Vestergaard
  Skrevet d. 13. oktober 2010 kl. 22:42 | Permalink

  PS – du bruger bare, hvis der er noget du kan bruge;-)

 14. Skrevet d. 14. oktober 2010 kl. 08:08 | Permalink

  Fantastisk blog du har… :) )

  Yndlingsstunden er sammen med min mand og dreng på 1 år, når vi alle 3 leger, hygger og griner sammen – når min mand og jeg ser hinanden i øjnene og siger: ” når vi har det godt sammen og elsker hinanden, så har Magnus det også godt!” For sådan er det; jo højere min mand og jeg elsker hinanden og viser hinanden det, des gladere er vores Magnus.
  En konkret stund er ved aftensmaden når vi griner og laver dyrelyde sammen med Magnus… Det er skønt at høre hans høje latter og se hans sprudlende øjne. :) )
  Men ved selv samme bord kan være en af de tungere, når Magnus hverken vil maden, mig eller hans far. Og han bare er sur og rigtig ked af det og ikke kan trøstes. Så ved vi at det har været en hård og måske lidt træls dag for ham, og der er ikke andet at gøre, end at håber i morgen bliver bedre! :)

  Håber det kan bruges på den ene eller anden måde, og jeg vil ELSKE et eksemplar af bogen, og chokoladen vil jeg forære min elskede mand! :)

  Rigtig dejligt efterår til dig og dine. :)

 15. Marianne Høj
  Skrevet d. 14. oktober 2010 kl. 15:08 | Permalink

  Yndlingstunden i min lille familie (2 piger på 13 og 16 og jeg) er “store-spolere-dag”. Dvs. vi spiser usund mad og slik og ser chickflicks – gerne stadig i nattøj. Måske bruger vi ikke hele dagen, men der er ikke planlagt noget andet. Det er råhygge på højt niveau :-)
  De kedeligste stunder er uden tvivl lektielæsning med et ikke-bogligt barn. Det kræver til tider stor tålmodighed og ikke mindst at man husker sig selv på, hvordan man agerer som voksen. Så denne sides tips tages tit i brug.

  Dejlig weekend til allle :-)

 16. Trine
  Skrevet d. 14. oktober 2010 kl. 16:50 | Permalink

  Tak for de søde ord – det varmer at blive set som overskudsmor! Kan godt være ærlig og sige at det slet slet ikke føles sådan altid, og i perioder endda langt fra. Men når tingene så går op i en højere enhed, er jeg slet ikke til at skyde igennem. Men det er nok sådan for alle os mødre.
  En blog – ja, det kunne være hyggeligt, men som du skriver er det bare ikke lige nu der er overskud til det.
  Du citerer bare alt det du vil, både med og uden navn:-)

  Knus Trine

 17. Skrevet d. 14. oktober 2010 kl. 21:51 | Permalink

  Kære Louise
  Selvfølgelig vil jeg deltage og så til din bog (vi snakkes bare lige ved ang kreditering:-)), jeg er sikker på bliver fantastisk ligesom dig:-)
  Mine ynglingsøjeblikke er:
  -Når sønnen skal puttes og han kysser os begge, først den ene på den ene kind og så den anden og så på den anden kind og så til sidst kysser vi ham samtidigt og han skraldgriner:-)
  - Et andet øjeblik er vores lille stund efter vi kommer hjem fra vuggestue, hvor vi sidder enten i sofaen eller på trappen og spiser en snack.
  - Når han er træt og gerne vil sidde tæt og op af en og putte.

  De dårlige øjeblikke er når han ikke får sin vilje og bare tuder og er sur på en, samt hvis han er sulten og der lige går 5 minutter inden maden er på bordet.

  Der er heldigvis langt flere gode stunder end dårlige:-)

 18. Anja
  Skrevet d. 15. oktober 2010 kl. 10:52 | Permalink

  Kære Louise,

  Der er så mange gode stunder, at det er svært at vælge, men det der kendetegner de gode er at vi har TID til at være langsomme.

  - Tid til at vores dreng på to hjælper med at lave mad eller bage i det omfang han nu kan være med
  - Tid til at gå i den lilles tempo hjem fra dagplejen og kigge på sten eller blade
  - Tid til at sidde længe over morgenmaden eller aftensmaden
  - Tid til at lege sammen alle tre inden vi kaster os over de huslige pligter.

  De trælse stunder kan ofte være de samme som ovenstående, når ikke der er TID:
  - En lille dreng der vil have opmærksomhed, mens mor har travlt med at få maden færdig og ikke lige har tid til at kigge, snakke eller nusse
  - Når jeg bliver vrissen, mens vi går hjem fra dagplejen, fordi vi skal skynde os og Christian bliver ked af det
  - Når vi skal skynde os at spise og bliver irriterede over at det tager tid, når man er 2 år
  -Når man slet ikke har haft 5 min. til at bygge med Lego eller læse en bog

  Heldigvis går det meget nemmere, når man tager sig lidt ekstra tid og det er nemmere for alle at være glade, men det var dejligt at læse her på bloggen at de der dage hvor der ikke er så meget tid og overskud også er OK.

  En anden stjernestund er, når jeg fortæller min søn at jeg elsker ham og han fortæller mig at han elsker Chip og Chap ;o)

  Kram Anja

 19. Agnete
  Skrevet d. 16. oktober 2010 kl. 23:33 | Permalink

  Hej Louise

  Dejligt at følge med herinde. Inspiration til en lettere hverdag er kærkommen – især når den virkelig kan bruges til noget. Tak for det.

  Her i huset er vi min mand og jeg og vores datter på godt 2½.
  De tidspunkter hvor det er sværest at være forældre er, hvis vi i perioder har travlt og er trætte og derfor ikke kan samle os om at lave de ting med vores datter som hun gerne vil. Når jeg utålmodigt sidder og laver puslespil med hende, mens jeg tænker på alt muligt andet og egentlig allerhelst ville arbejde, lave mad eller andet praktisk, eller bare sidde i fred og læse avisen. De tidspunkter bliver hun det meste af tiden mødt med ‘lige om lidt’, hvilket før eller siden gør hende pjevset, giver mig dårlig samvittighed og gør mig så træt af at høre på mig selv.

  Heldigvis er der flest gode stunder…

  I vores ofte noget hektisk hverdag, er en af de rigtig gode når vi alle tre, hver dag efter aftensmaden, går ind i ‘den store seng’ og hopper, tumler, kilder, bygger huler under dynerne og griner. Nærværet og grinene virker forløsende på os allesammen og efter en halv times tid er nærheden genetableret og vi i dejligt humør, uanset hvordan humøret var inden.

  Mange hilsner
  Agnete

 20. Agnete
  Skrevet d. 16. oktober 2010 kl. 23:50 | Permalink

  Så lige, at jeg har overskredet din deadline med ca et døgn :) Selvom jeg ikke deltager i konkurrencen er jeg alligevel glad for, at jeg brugte lidt tid på at tænke over vores gode og mindre gode stunder herhjemme – det gjorde mig (heldigvis) i rigtig godt humør.

  Kh
  A

 21. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 10:24 | Permalink

  I like your blog. Really helpful and very motivational. Thanks a lot. This will help me a lot.

 22. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 15:36 | Permalink

  Took me time to read all the responses, but I genuinely enjoyed the blog post. It turned out to be very useful to me and I am sure to all the commenters here! It’s constantly wonderful when you can not only be informed, but also entertained! I’m sure you had fun writing this post.

 23. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 23:45 | Permalink

  good quality post thanks

 24. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 01:28 | Permalink

  I enjoy reading Your nice website! Check that interesting news regarding Egypt property and Property in egypt See You!

 25. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 16:50 | Permalink

  How are You? Visit this funny page wedding photographer florida and florida photographers and wedding photographers florida , Bye bye!

 26. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 16:53 | Permalink

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 27. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 19:08 | Permalink

  How are You? I just adore eating vegetables especially patatos , Bye bye!

 28. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 20:45 | Permalink

  How is it going? Have You ever played server tanitimlari or knight online or knightonline , Bye bye!

 29. Skrevet d. 14. november 2010 kl. 16:05 | Permalink

  Appreciation for another terrific article. I’ve got a speech next week, and I will be on the lookout for this sort of information and facts.

 30. Skrevet d. 14. november 2010 kl. 16:35 | Permalink

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 31. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 02:31 | Permalink

  i had to type here, finasteride without prescription, [url="http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription"]finasteride without prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription finasteride without prescription, :-P PP,

 32. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 03:41 | Permalink

  qM2nQE daadqqhfytti, [url=http://wgeecdrtonwl.com/]wgeecdrtonwl[/url], [link=http://ppjkqcuprybe.com/]ppjkqcuprybe[/link], http://qqyyjvrbibhv.com/

 33. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 14:06 | Permalink

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 34. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 16:20 | Permalink

  have been waiting on opening up my comments section till I got enough visitors coming to my , Psychoterapia Warszawa, :-D , hurtownia kosmetyczna, %D, elementy do wyrobu bizuterii, :-D DD, regulatory jobs, >:], masowe imprezy sportowe, 6912,

 35. Skrevet d. 16. november 2010 kl. 00:58 | Permalink

  well, here is my comment…are u happy?, urz¹dzenia kosmetyczne, 76894, oczyszczalnie œcieków, ihlde, pomys³ na prezent dla mê¿czyzny, =O, gra poker, =-[[, zel do paznokci, 8-PPP, baza danych, %-], jazda porsche, rgtwaz, szamba ekologiczne, >:-DDD,

 36. Skrevet d. 16. november 2010 kl. 03:07 | Permalink

  read some ppt on slideshar, order avelox, 52525, buy propecia, :) ), floxin, gjqlum, buy xanax, kmkmj, buy tramadol online uk, =-(((, where to buy drugs, dzg,

 37. Skrevet d. 16. november 2010 kl. 13:44 | Permalink
 38. Skrevet d. 17. november 2010 kl. 11:21 | Permalink

  This is great, any chance you will be providing access to these features through the API?

 39. Skrevet d. 18. november 2010 kl. 02:35 | Permalink

  I should say that in general I’m rather taken with this internet site. It is totally obvious that you know your material and you’re enthusiastic about it. I wish I possessed your expertise to post. I have added your internet site and also look ahead to far more posts.

 40. Skrevet d. 18. november 2010 kl. 16:01 | Permalink

  Hi, please check my pages if You are interested in work at home assambling cd or maybe assemblying or cd cover assembly from home. Bye

 41. Skrevet d. 18. november 2010 kl. 22:41 | Permalink

  Hi, I must say fantastic site you have, i stumbled across it while looking for free porn movies. Isn’t that weird?

 42. Skrevet d. 19. november 2010 kl. 15:52 | Permalink

  Hello, please visit this sites if You are interested in work at homes jobs assembling or maybe assembly toys for money and work from hom companies. Bye

 43. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 04:58 | Permalink

  hey how did you find this theme ?, from canadian pharmacy, 479217, cheap finasteride, 2250, buy lexapro canada, >:-OO,

 44. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 05:30 | Permalink
 45. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 06:02 | Permalink
 46. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 06:35 | Permalink

  swwet commenting here, purchase strattera, 71924, online no prescription, =-PPP,

 47. Skrevet d. 22. november 2010 kl. 14:00 | Permalink

  Just thought i would comment and say neat theme, did you see this one? It looks great, please check porno izle.

 48. Skrevet d. 22. november 2010 kl. 18:37 | Permalink

  How are You? Have You ever heard of porno izle?

 49. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 03:24 | Permalink

  thanx for this, abilify canada, >:[[[, Buy Imitrex, iwlr, canadian pharmacy online, =(, where to buy, qfjutw,

 50. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 09:46 | Permalink

  WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. ;)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.