PEBERNØDDER OG TIP TIL DECEMBER-FAMILIE-HYGGE

Årh mand, så blev sådan en mørk mandag morgen lige meget lysere, når man pakker den her besked lavet af Hannah ud af vores familiekalender:

Det har indtil videre været det dejligste ved denne december, at vi har lavet en familiekalender. Vi fik idéen fra den fantastiske bog Magiske måneder - at man i familien kunne skrive et antal beskeder, så der kom 24 i alt. Hver morgen trækker en af os så en besked, og fx i aften kan jeg så fortælle de andre om, hvordan det gik med pebernøddeuddelingen i dag. Det går godt, kan jeg sige – folk bliver så glade.

Jeg kan i den grad anbefale familiekalender-idéen til jeres kommende december måneder. Vi valgte at pakke hver besked ind, og se hvor det er festligt:


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.