OXFORD

I morgen tidligt tidlig rejser jeg til Oxford i 5 dage. Til en konference om børn og unges uddannelse.

Det bliver så spændende indholdsmæssigt, og det bliver så dejligt at drikke Afternoon Tea her:

Der er ingen netforbindelse på det gamle College, jeg skal bo på, som er en del af Oxford Universitet – så stilhed her på bloggen de næste dage.

Derfor vil jeg nu venligt minde om, at hvis du vil med til min aftenworkshop Få det bedste frem i dig og dine børn d. 18/9 for kun 200 kr., er det inden på mandag d. 10/9, du skal tilmelde dig. Der er kun plads til 22  forældre, så der er bedst muligt tid til hver enkelt.

For de 200 kr. får du bl.a. mine bedste tips til at få en hverdag med overskud og glæde, mere indsigt i hvorfor ungerne gør som de gør, og mere viden om, hvordan du får dit barn til at udfolde alt det fine, det rummer. Og tid til at stille spørgsmål om det, der er særligt udfordrende hjemme hos jer. – Og ej at forglemme – med i prisen er også øko-lækkert sødt og sundt, te og kaffe. Jeg håber at se dig.

Nyd den smukke september.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 7. september 2012 kl. 23:11 | Permalink

  God tur! Glæder mig til at høre noget af det, du lærer.
  Send lige en tanke under afternoon teen!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.