ONSDAGSGAVER – HELT IND I DET NYE ÅR.

Jeg har før skrevet om Nadia Louise Kristensen (der har slyngeskolen.dk og blogger på ogkonen.dk). For jeg beundrer hende af mange grunde. Nu har hun lanceret et gavmildt og virkelig fantastisk initiativ. Hør bare:

Hun kalder det Mor Lounge – back to basic. Onsdag aftener helt til januar interviewer Nadia (som er tidligere journalist) 9 kvinder med noget på hjerte om det at være mor. Om så konkrete og værdifulde emner som fx:
 • hvordan kroppen næres på alle planer, så man bl.a. undgår 11-taller under næserne,
 • hvordan du kan lære at læse dit barns signaler bedre,
 • om sexlivet – eller manglen på samme – efter fødslen,
 • om at håndtere dit barns vrede og gråd,
 • om at få det bedste frem i dig barn og dig selv. (Gæt hvem, der taler om det sidste… Jep – det er den 5. december, jeg er på, og jeg glæder mig utroligt meget.)

Du hører interviewsene live som en telesummit hjemme i din sofa om onsdagen mellem 20-21.30, men har adgang til interviewet i 48 timer. (Det kræver blot en computer. På morlounge.dk får du forklaret alle detaljerne.)

Nadias hensigt har simpelthen været at give input til at flere kan få en hverdag med mere ro, mere harmoniske børn og med meget mindre dårlig samvittighed. Er det ikke herligt?

Men gå ind på morlounge.dk og se, hvornår du kan møde sexologen, psykologen, biopaten, sundhedsplejersken, forfatteren og mange andre. For så er du klar til at sætte dig godt til rette med teen i hånden allerede fra på onsdag d. 7. november. Der kommer nye telesummits helt ind i det nye år – og det er som sagt HELT OG ALDELES GRATIS.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.