Om Louise & Bloggen

Her på holdaf.dk giver jeg de redskaber, jeg har erfaret, der får det bedste frem i børn og unge, så de udtrykker det fine, de alle  har indeni. På baggrund af:

 • mit arbejde som lærer for hundredvis af børn og unge
 • mine erfaringer som forældrerådgiver
 • mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer og
 • at være mor til Rebekka og Hannah, der i dag er 11 og 13 år.

Jeg er cand.mag. og arbejder lige nu på et ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer og læreres relationskompetence. Projektet skal udvikle redskaber til læreruddannelsen og efteruddannelsesregi, sådan at flere lærere klædes godt på til at kunne skabe positive relationer til enhver elev og til en klasse som helhed. Det er et helt utroligt spændende projekt, som jeg elsker at realisere.

Hold Af-bloggen inspirerer til, at vi forældre ser det store menneske i den lille krop. Sådan at vi får en hverdag med mere glæde og mindre skældud. Med mere overskud og flere broer mellem barnets verden og vores. Så vi vokser i fællesskab.

Udgangspunktet er oftest om hverdagen med Hannah og Rebekka og min kære Mikkel-mand. Indimellem fortæller jeg også om tiden, da pigerne begge var blebørn, om min egen barndom som jeg husker ned til 2-årsalderen, og nogle gange fortæller jeg historier fra min tid som lærer.

Nogen forslag til, hvad jeg kan gøre nu?

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet så du indimellem får flere fif og redskaber, der kan fylde hverdagen med mere nærvær og mindre skældud. Samtidig får du en pdf med 10 tips til at bruge positiv pædagogik.
 • Læs med her på bloggen, hvor jeg flere gange om ugen skriver indlæg, der giver overskud, optimisme og konkrete tips til at skabe positive relationer til børn og unge.
 • Hvis du vil hjælpe med til, at andre kan få glæde af den positive pædagogik, kan du inde på facebook blive fan af Hold Af.

Jeg håber, du bliver glad for at være herinde. Jeg glæder mig til at læse, hvad du har på hjerte, hvis du har lyst til at skrive kommentarer indimellem.

For en berigende hverdag for dine børn og dig – venlige tanker fra
Louise Klinge Nielsen

Udover bloggen her, kan du altid kontakte mig på louise@holdaf.dk eller på 60 35 16 14.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.