OM ANGSTEN FOR AT MISTE

Rebekka græd sine modige tårer i går. Vi havde set Befri Willy – 1′eren i fredags og 2′eren i går.
Der er mange store følelser i den film, men efter et stykke tid kom det frem, at hun var blevet mest rørt over, at Jesse ikke havde nogen mor. Den kære dreng var så ked så ked, og Rebekka var blevet bange for at miste mig. Hun hulkede og kunne ikke falde i søvn.

Jeg sagde tre ting til hende, og det var mit indtryk, at det var det, hun havde brug for at høre. Kroppen blev i hvert fald blød, vejrtrækningen rolig, og hun tog ind i drømmeland. Jeg fortalte at:

Jeg har planer om at blive 100 år. Det regner jeg altså bare med at blive.”

Den plan har jeg haft i mange år. Lige siden jeg som barn var sundhedsfreak og også følte mig inspireret af min oldemor, der blev 102. Men samtidig virker det helt forkert at udstikke falske garantier om livet og døden, så derfor sagde jeg også:

Vi har en dejlig stor familie, så der vil altid være nogen at være tæt på, der kan passe på dig.

Når du bliver så ked af det, er det jo fordi vores kærlighed til hinanden er meget stor. Og det er vidunderligt, at vi elsker hinanden så højt.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.