NYYYDELSE

Kan man andet end at være så taknemmelig for at have en niece, der finder på at lave sådan en til Mikkel og mig i julegave?

Den hænger på vores kedelige grå hoveddør, og jeg bliver glad, hver gang jeg ser den.

Hvis vi vil have overskud i hverdagen, skal vi lægge mærke til det, der gør os glade – stort som småt. Og vi må gøre noget af det, der får vores humør til at stige. Hvad enten det er at nusse sine ører, drikke en kop te, åbne vinduet og trække vejret i bund eller tage et langt varmt bad. (Altså det her er jo bare nogle af mine favoritter.)

Når jeg tager vare på mig selv, så sker der det i forhold til Rebekka og Hannah, at jeg:

 • råber lidt lavere(!!), når jeg bliver sur
 • krammer lidt længere, når de er i mine arme
 • lytter lidt bedre efter, når de fortæller mange og lange historier om stort og småt.

Hvad gør mon dig glad? Del det endelig her på bloggen. Det vil gøre det lettere for dig at få mere af det i hverdagen, fordi du siger det højt.

Rigtig god weekend. Nyyyd den nu, så godt du kan.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Anne
  Skrevet d. 29. januar 2011 kl. 21:53 | Permalink

  Hvad gør mig glad? At huske at bemærke de små ting, der sker omkring os, eller vi gør for hinanden. Helt aktuelt i dag: en smuk solopgang, forårsløg i vindueskarmen som langsomt spirer og gror og folder sig ud som skønne blomster, og en god chat med en god ven om livet… Og så især at åbne min lille datters (4 år) øjne for alt det smukke og skønne i verden!

  For nylig var vi på en restaurant, og hun bemærkede en fantastisk blomsterdekoration – og sagde til værtinden og en kvindelig tjener: “Sikke nogle smukke blomster, I har!” Begge var meget imponerede over, at en lille pige bemærkede den slags – og moderen var glad og stolt og lykkelig over, at hun ser – og sætter ord på til glæde for andre!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.