Nr. 200

Jeg ville have skrevet et indlæg om den store hvide verden. Og vist dig et smukt billede og et sjap-billede – og draget en sammenligning med et citat af Churchill og derefter en parallel til vores syn på vores børn. Men det må blive i morgen.

For jeg har kvalme lige nu. Efter at have spist for mange vitaminpiller. Så jeg vil slukke computeren og slappe af. Og i øvrigt fejre at dette indlæg, der egentlig ikke er et rigtigt indlæg, er indlæg nr. 200. Er det noget at fejre? Det har jeg i hvert fald lyst til. Og derfor gør jeg det. Og slukker derfor computeren. NU.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Skrevet d. 25. november 2010 kl. 11:59 | Permalink

  Tillykke med de 200. Det er da noget af fejre, også selvom du har spist for mange vitaminpiller. Jeg fejrer dagen med dig – har nemlig taget fri for at gøre gode ting for mig selv. Kh Louise

 2. Trine
  Skrevet d. 27. november 2010 kl. 10:25 | Permalink

  Tillykke med det runde tal – glæder mig allerede til de næste 200 :-)

  KH Trine

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.