NOSTALGI OG EN KLOG MAND

Vi gik af en eller anden grund i nostalgisk mode i går og så 108 videoer (altså mellem 10 sek. og et par minutter lange), der er optaget dengang, Rebekka gik i børnehave, og Hannah lige var startet i skole. Ingen af os kunne næsten rumme, så nuttede de var. Og jeg kan ikke huske, at jeg tænkte særligt meget over det dengang. Huuusk at nyd dine nuttede unger.

Nå, men bagefter var Hannah i et trist humør. Det var svært at kapere, at hun havde set sig selv være en meget skrap storesøster, der fx kommanderede rundt med lille Rebekka og skældte ud. Men Mikkel sagde så klogt til hende: “Hannah, alle børn er nogen gange strenge overfor deres søskende. Jeg er så imponeret over, at du overhovedet lægger mærke til, hvordan du var overfor Rebekka. At du kan leve dig ind i, hvordan det var at være hende.” Hannah lyste op i et smil “Synes du det. Tak.

Jeg er heldig at have sådan en skøn mand. Her ser du et billede af os, Hannah tog forleden. Vi havde benyttet os af Comwell-hotellernes vinterferietilbud, og var alle 4 på et 1 døgns ophold på Borupgaard i Snekkersten. Det gjorde godt, kan du nok se.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.