NOGET NOGEN KAN BRUGE

Det er virkelig dejligt at give noget videre, forældre kan bruge til noget. Og det har ca. 30 forældre sagt til mig her til aften, at jeg har gjort. Måske kan du snart komme til Frederiksberg eller Islev, hvor jeg giver inspiration til, hvordan I kan få mere nærvær og mindre skældud i familielivet d. 9/11 og d. 12/11. Her kan du se et par udtalelser af nogle af deltagerne fra det foredrag, jeg har holdt her til aften på Dragør bibliotek:

Vildt godt og brugbart foredrag med egne erfaringer, forskning, mindfulness og værktøjer til at tage med hjem i sin egen hverdag.

Skønt at du bruger dig selv og dine børn som eksempler. Ingen løftede pegefingre. Super godt.

Jeg fløj til Dragør for at holde foredraget! For jeg er på kursus i Ålborg i denne uge. Jeg ville så gerne have vist dig et billede af den fine himmel over skyerne her til aften. Men det kan jeg ikke finde ud af lige nu på en ny computer over midnat på et mærkelig hotelværelse i Ålborg. Hvor der er stille, stille. Og hvor jeg savner Rebekka, Hannah, Mikkel og Manna. Samtidig med jeg nyder at være alene. Det er mærkeligt med dobbelte følelser.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.