NOGET AF DET, DER TRÆKKER TÆNDER UD

Forleden holdt jeg en aftenworkshop for forældre i en integreret vuggestue/børnehave. Når jeg holder workshops, indlægger jeg altid god tid til at drøfte, reflektere over og forsøge at hjælpe nogle af de forældre, der sidder med svære problemstillinger i forhold til deres børn.

Og det er der mange, der gør, men heldigvis kan det hjælpe meget at kaste lys på det, der er svært. Og når jeg bruger al min intuition og indfølingsevne, så finder vi gerne i fællesskab frem til en løsning, der vil kunne lette meget på tingene.

I den kommende tid, vil jeg dele de dilemmaer, som forældre har bragt op til mine nogle af mine workshops, og så også beskrive mine løsningsforslag. I håb om, at det måske også kan inspirere dig og være til gavn i din familie. Så hvis du er småbørnsforælder vil der i den kommende tid være inspiration og tips om noget af alt der, der kan trække tænder ud i hverdagen. – I morgen vil det handle om korporlige søskendekonflikter, som vi er flere, der kender til!

P.S.: Det er dejligt at kunne give noget til forældre, som de kan bruge til noget. For det tyder folks feedback heldigvis på. Nogle skriver bl.a.:

 • Superfint og brugbart. Inspirerende og i øjenhøjde.
 • Du har et kæmpe indblik i børn og der er virkelig mange gode værktøjer, som jeg kan bruge og allerede har brugt, som virker.” (skrevet af en far, der tidligere har deltaget i en af mine workshops.)
 • Rigtig gode værktøjer og stof til eftertanke.

Jeg tager gerne ud i institutioner eller på skoler og afholder aftenworkshops om et emne, I ønsker at få belyst. Det koster omkring 2.500 kr. for 3 timer.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.