NÅR HVERDAGEN TRÆKKER TÆNDER UD.

Jeg er lige blevet interviewet af skønne Nadia i Mor Lounge, og det var en stor fornøjelse at kunne svare direkte på forældrespørgsmål om putning, måltider og hverdagen, og jeg håber, nogen fik noget ud af mine svar. I de kommende dage vil jeg herinde svare på de spørgsmål, der ikke var tid til at besvare i Mor Lounge, og jeg skrive om nogle af de udfordringer, forældrene stod med og mine forslag til at håndtere dem. Håber du har lyst til læse med.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

5 kommentarer

 1. Skrevet d. 6. december 2012 kl. 21:50 | Permalink

  Fedt! Virkelig godt foredrag/interview igår :-)

 2. Skrevet d. 7. december 2012 kl. 08:59 | Permalink

  Tusind tak Tanja. Så dejligt at høre, og virkelig sødt af dig at skrive det.

  Rigtig god dag – kh. Louise

 3. Henriette
  Skrevet d. 8. december 2012 kl. 14:19 | Permalink

  Kære Louise!
  Tusind tak for din deltagelse i Mor Lounge i onsdags. Det var så givende. Jeg er vild med din indstilling til børn om at holde af dem som grundessens og bevare roen. Du svarede på mit spørgsmål om hvad man gør når den lille ikke vil aflevere det hun har taget, og at man skal tage det og holde fast uden at blive sur. Det gav mig troen på at jeg handlede rigtigt og givet mig selvsikkerhed i at gøre det hver gang nu, selvom det er en kamp. Men det som om at for hver gang, bliver gråden lidt mindre. Hun ved det godt og prøver bare grænserne. Så det var super godt.
  Jeg sendte også et andet spørgsmål i onsdag, som jeg håber du også vil svare på. Endnu en gang tak fordi du ville deltage.
  Glædelig jul – Hilsen Henriette

 4. Marie Frederiksen
  Skrevet d. 17. december 2012 kl. 21:48 | Permalink

  Kære Louise
  Super inspirerende interview – jeg er ny fan. Har virkelig kunnet tage mange af dine helt konkrete råd ind i opdragelsen af mine børn og set den effekt de har. Ikke mindst det med at skælde mindre ud. Det gør en kæmpe forskel for mit overskud som mor.
  Er så glad for at jeg “har lært dig at kende”.
  Kram
  Marie

 5. Skrevet d. 22. december 2012 kl. 09:34 | Permalink

  Hvor er jeg bare glad for at høre det Marie. 1000 tak for dine ord. Og rigtig Glædelig Jul. Kærligst fra Louise

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.