NÅR DET HELE ER KAOS

Jeg fortsætter brevkasssestilen her på bloggen.

For for nylig skrev Nina – med den berigende og labre spismitbarn.dk – “Jeg kan godt bruge indspark til hvordan jeg rent praktisk håndterer og rummer mine to børn på 1 og 4 år – også de dage hvor det hele er kaos.

Lige netop det emne ligger mit hjerte nær. Fordi kaos-situationerne er kendte for alle forældre, og måden vi håndterer dem på bliver ofte siddende i os længe efter. Der er kommet ro på, men vi tærer på vores overskud med selv-bebrejdelser og dårlig samvittighed. Eller vi går fra den ene lav-overskuds-situation med bebrejdelser og skæld-ud af vores barn til den næste, ude af stand til at hive os op og fri, og børnene bøder ved at blive gjort til syndebukke.

Derfor skrev jeg i begyndelsen af året en nyhedsbrevskavalkade om netop de tidspunkter i hverdagen, hvor alt brænder på. Her er tre links til mine bedste tips om den sag, som jeg vil lave om til en e-bog, når tiden bliver til det.

Mine 3 bedste tips til at hjælpe børnene, når de er ude af balance

Mine 3 bedste tips til at det hele ikke bliver værre, når både du og dit barn er ude af balance.

En hel masse fif til at komme videre, når det hele har været brændt på

Håber I kan blive inspirerede. – Og at I suger septembersolen til jer og lader dens varme gøre godt langt ind i jeres fine væsen.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

4 kommentarer

 1. Signe
  Skrevet d. 27. september 2011 kl. 09:53 | Permalink

  Kære Louise – ville rigtig gerne læse dine tips. Men ved alle tre links kommer jeg ind til en (meget sød) abe og en side, der hedder “Mail Chimp”… Håber, at du kan gøre noget ved det ;o)
  Mange hilsner
  Signe

 2. Skrevet d. 27. september 2011 kl. 16:44 | Permalink

  Tusind tak Signe. For din interesse og din hjælpsomhed. Ja, selvom aben er sød, så var det jo altså ikke lige den, jeg havde i sinde at linke til. Men nu skulle det, takket være dig, virke. Ellers så sig endelig til.

 3. Signe
  Skrevet d. 28. september 2011 kl. 08:05 | Permalink

  Ja, nu virker linksene. Og dine tips er virkelig værd at tage med sig.

 4. Skrevet d. 28. september 2011 kl. 09:01 | Permalink

  Tusinde tak for dine tips og fine ord om min blog. Jeg tror faktisk, jeg har læst dine tips før, men de er helt klart værd at læse igen :) Jeg synes det er en virkelig god ide at samle det hele i en e-bog. Den glæder jeg mig til at læse. Kh Nina

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.